2016
06
19

À bientôt, auf wiedersehen, hasta la vista, VI SES!

Hej yogi!

Hoppas du mår bra och njuter av sommaren.
Några av er som får detta mail har varit med på hela min resa sedan jag började undervisa i yoga. Andra har dykt upp på vägen för att följa med ett tag eller stanna till slutet. Eller slutet, förresten. Yogaresan fortsätter, för mig garanterat och för dig förhoppningsvis.
Oavsett hur länge eller hur mycket du varit med så har du betytt mycket för mig och jag skämtar inte när jag säger att den som lärt sig mest av alla är jag. Det är med mycket kärlek jag nu vill tacka för den här tiden och ditt ärliga, genuina och flitiga arbete på mattan.

Sista chansen i Växthuset
Det finns några chanser kvar att komma till Växthuset, måndag 20/6 kl 17, onsdag 22/6 kl 17 och söndag 26/6 kl 9. Sedan stänger jag den där tröga dörren för sista gången :)
Familjen och jag flyttar till Täby utanför Stockholm direkt efter midsommar.
Oavsett hur din yogaresa fortsätter kan du alltid höra av dig till mig – gör det! Jag är nyfiken. Om du fastnat för just ashtangayoga finns i Helsingborg bara en studio jag kan rekommendera, Mpiyo på Södergatan. Teresa, som flera av er träffat, undervisar där tillsammans med Merethe som driver studion. Båda undervisar i samma traditionella anda som jag. http://www.mpiyo.se

Kommer du till Stockholm och vill yoga med mig, hör av dig innan så berättar jag var och när jag undervisar. Jag kommer redan i sommar att börja på Yoginis&Friends i Täby.

Vi ses i solen i Nerja?
Den första veckan i maj 2017 har jag bokat in mig för en resa till soliga Nerja i södra Spanien. Det blir en vecka med yoga varje morgon och eftermiddagspass med lugnare övningar, som yinyoga och meditation. Du får själv boka flygbiljetter (till Malaga) och delat boende i lägenhet med självhushåll, transfer, frukost och yoga landar på cirka 600€ – men jag återkommer med detaljerade uppgifter och pris. Om du spontant känner att du vill följa med, hör gärna av dig. Det går redan att boka flyg, både SAS och Norwegian flyger från Köpenhamn. Datum för yogaundervisningen blir 30/4-7/5, så planera för samling på eftermiddagen/kvällen den 30 april och avresa söndag den 7 maj.

Läs gärna mer om boendet och Nerja på http://www.bokanerja.se där du också bokar resan. Magnus Wahlberg som är researrangör kan också hjälpa till med flygbiljetter.

Till sist, vill du göra mig en tjänst?
När jag nu tar klivet ut i det delvis okända så är det få som vet vem jag är. Vad kan då vara mer trovärdigt än referenser från tidigare elever? Om du känner att du vill dela med dig av dina erfarenheter från min undervisning skulle jag bli väldigt tacksam. Jag har tänkt att använda dem på min hemsida. Det är självklart frivilligt att vara med och några rader räcker. Jag tar lika självklart emot all feedback oavsett om du vill att den ska publiceras eller ej.
Fortsätt gärna följa mig på Facebook och om du inte aktivt säger ifrån kommer jag att höra av mig då och då om jag har aktiviteter på gång som kan vara intressanta.

Namaste.

Författare: Vera Porad

VeraYoga är Vera Porad. Jag utövar och undervisar i ashtangayoga och yinyoga, främst i Helsingborg med omnejd.